Figurativt malekurs 22-24. Februar 2019. 

På dette kurset lærer du om hvordan du modellerer og skape en illusjon av et tredimensjonalt motiv. Mye vil handle om å blande og blende farger i hverandre så du får fine overganger og de fargene du trenger til ditt motiv. Du vil male vått i vått og tørt i tørt så du får se forskjell på disse teknikkene.

Du lærer hvordan du bruker kontraster og hvordan du bruker dine penselstrøk bevisst.

- Alt etter hvilket mål du har satt for deg selv vil vi jobbe bit for bit med å få ditt bilde i mål. Du kan være helt nybegynner eller garvet i gamet, du blir undervist ut fra dine forutsetninger hele tiden og vil uansett ha nytte av dette kurset:)

Har du en ide, ta den med deg og kom så hjelper jeg deg med å skaffe deg den kunnskap og erfaring du trenger for å kunne gjennomføre ideen din. 

Hesten som du ser på bildet er malt av en av mine kulturskole elever Pia Langvann, 17 år.

  

 Pris på Kurset er 2800,- for hele helgen.

Fredag er det undervisning fra 18- 21.00. Da skal vi legge et lite grunnlag som skal tørke til neste dag og snakke om hva dere vil med denne helgen.

Lørdag og søndag vil undervisningen vil foregå fra 10.00- 17.00.
 
Det vil også være mulig å jobbe på atellieret for dere som vil jobbe videre alene til de sene kveldstimer og snakke med likesinnede.

 

Maleveileder Yvonne Rosten har mange års erfaring i veiledning og undervisning av barn, ungdom, voksne og eldre. 
 
  
PS: Jeg anbefaler dere å overnatte da det er godt å få være i egen prosess og jobbe utover kveldene. 
 
Bestill overnatting samtidig som dere melder dere på om dere trenger det. Rom koster 700,- pr pers i dobbeltrom m/ frokost. Skal dere ha enkeltrom er det 1200 pr rom m/frokost.
 
Er du usikker på hva du trenger? Ring å snakk med meg. Får du ikke tak i meg så skriv mld så svarer jeg så fort jeg kan.
 
Tlfnr er 97176824.
 
Du trenger: 
Lerret/noe å male på og maling kan dere kjøpe på hobby butikken på Mo, eller bestille på KEM.no. Om dere ikke vil dette kan dere få maling her, lerret og plater har jeg også, da legger dere bare til 600,- på prisen for kurset. dette må bestilles på forhånd. 
  
Tørrmat tar dere med dere, vi har et kjøkken tilgjengelig for dere så dere kan ordne dere selv utover dagen og kvelden.
 
Kaffe/te/frukt får dere her.
Middag kan kjøpes på Hemnes mat og vinhus eller vi kan lage middag sammen. Det finner vi ut av:)
 
Depositum på 1000,- innbetales ved kursreservasjon. Kontonr; 4509 26 57616. Resterende betales ved kursstart på samme konto. 
Bindende påmelding på mileperlen@gmail.com 
 
For flere kurstilbud se her