Figurativt malekurs 17-19 juli 2020. 

På dette kurset lærer du om hvordan du modellerer og skape en illusjon av et tredimensjonalt motiv. Mye vil handle om å blande og blende farger i hverandre så du får fine overganger og de fargene du trenger til ditt motiv. Du vil male tørt i tørt og vått i vått og legge lag på lag med farger, nyanser og bygge opp bildet på den måten.

Du lærer hvordan du bruker kontraster og hvordan du bruker dine penselstrøk bevisst i tråd med hvilken effekt du ønsker.

- Alt etter hvilket mål du har satt for deg selv vil vi jobbe bit for bit med å få ditt bilde i mål. Du kan være helt nybegynner eller garvet i gamet, du blir undervist ut fra dine forutsetninger hele tiden og vil uansett ha nytte av dette kurset:)

Har du en ide, ta den med deg og kom så hjelper jeg deg med å skaffe deg den kunnskap og erfaring du trenger for å kunne gjennomføre ideen din. 

 

Pris på Kurset er 2800,- for hele helgen.

Fredag er det undervisning fra 18- 21.00. Da skal vi legge et lite grunnlag som skal tørke til neste dag og snakke om hva dere vil med denne helgen.

Lørdag og søndag vil undervisningen vil foregå fra 10.00- 17.00.
 
Det vil også være mulig å jobbe på atelieret til de sene kveldstimer og kose deg å snakke med likesinnede utover undervisningstiden.

 

Maleveileder Yvonne Rosten har mange års erfaring i veiledning og undervisning av barn, ungdom, voksne og eldre. 
 
  
PS: Jeg anbefaler dere å overnatte da det er veldig nyttig  å få være i egen prosess i så lang tid som mulig og jobbe utover kveldene. Da kan det være godt å bare hoppe til køys og få servert fokost dagen etter:))
 
Bestill overnatting samtidig som dere melder dere på om dere trenger det. Rom koster 700,- pr pers i dobbeltrom m/ frokost. Skal dere ha enkeltrom er det 1200 pr rom m/frokost.
 
Er du usikker på hva du trenger? Ring å snakk med meg. Får du ikke tak i meg så skriv mld så svarer jeg så fort jeg kan.
 
Tlfnr er 97176824.
 
Du trenger: 
Lerret/noe å male på og maling kan dere kjøpe på søstrene Grene på Mo, eller bestille på KEM.no.
Om dere ikke vil dette kan dere få kjøpe maling her, plater og papir har jeg også, da legger dere bare til 600,- på prisen for kurset. Dette må bestilles på forhånd så jeg vet hva jeg må handle inn. 
  
Tørrmat tar dere med dere, vi har et fullt utstyrt kjøkken tilgjengelig for dere så dere kan ordne dere selv og lage mat. 
 
Kaffe/te/frukt får dere her.
 
Depositum på 1000,- innbetales ved kursreservasjon.
Kontonr; 4509 26 57616. Resterende betales ved kursstart på samme konto eller vippses på 97176824. 
 
Bindende påmelding på mileperlen@gmail.com 
 
For flere kurstilbud se her