SOMMERSYMPOSIUM - Et retreat til rekreasjon og utfoldelse i kreativitetens navn

 • En av mine elever på kulturskola har malt denne:)) Vi skal jobbe med prosjektering av egne skisser eller bilder dere har tatt og jobbe med strukturer og flater, lys, skygge, kontraster osv.

 • Vi skal jobbe med forskjellige teknikker som gir liv til flatene og gir dine bilder et ekstra piff:)

 • En fallen engel laget av min elev på Kulturskola Vi skal fabulere og assosiere og lage orden ut av kaos på forskjellige måter.

Har du lyst på en annerledes ferie? Der det eneste du gjør er å utfolde deg kreativt?

 

Vi setter i gang Fra 16- 20. August.

Vi begynner kl 10.00 på morgenen 16. August med info og inspirasjon. Vi avslutter når dere er modne for det 20. August.

 

 

Påmelding på mileperlen@gmail.com eller på tlf 976176824.

Det er plass til 18 overnattende deltakere. Førstemann til mølla er prinsippet. 

 

Undervisningen er fra 10.00 - 18.00  på kveldene men dere har mulighet til å jobbe så lenge dere vil om kveldene.

 

Er du ufør, har du Me eller er utbrent? La ikke det hindre deg. det kan være akkurat dette du trenger akkurat nå. Erfaringen viser at folk føler seg friskere enn på lenge og holder ut myyyyye lenger enn de selv har trodd når de gjør noe de liker:)

Det er dessuten fritt opplegg så om du har behov for et avbrekk midt på dagen eller gå deg en tur så er det opp til deg. 

 

Se også på disse lenkene for mer info om andre kurstilbud

 

http://www.mileperlen.com/30549653 og http://www.mileperlen.com/44961467

 

 

 

 • Kursbeskrivelse  Vi skal jobbe med akrylmalingens hemmeligheter og skal jobbe både figurativt og nonfigurativt i tillegg til at vi skal jobbe med strukturer og flater.

  Har du noe du alltid har lyst til å male er dette tiden for å hente det fram og ta det med deg. Da vil du få veiledning på akkurat dette.

 • Overnatting  Trenger du overnatting kan du sove her. Jeg har sengeplass til 18.

  Det er en stor fordel å sove her i og med at du kan jobbe mange flere kvelds og nattetimer:) Det vil gi deg større utbytte av kurset når du overnatter:)
  Spesialpris på overnatting for kursdeltakere. Dere vil få spesialpris på overnattingen når dere er på kurs. 600,- døgn. Da ordner dere med frokost selv i eget kjøkken som dere deler med de andre:))

 • Kontaktinfo og priser  Pris 16oo pr dag inkl materialer. 1300 pr dag ekslusive materialer.

  Du kan ringe på mobiltelefon 97176824 om det er noe du lurer på:)
  Eller sende mail på Mileperlen@gmail.com.

  Bindende påmelding på mileperlen@gmail.comMileperlen er perfekt for kursing og har atelier, galleri og bolig i ett og samme hus. Her er det mulighet for overnatting om du kommer langveis fra:)

 • Hemnesberget. Med sin vakre natur.  Området der Mileperlen ligger appelerer også til å ta seg en gang eller sykkeltur feor de som måtte ønske dette.

 • Nord Norge med sine lyse sommernetter.  Mileperlen ligger i et naturskjønt område og bare et steinkast fra moloen på Hemnesberget samtidig som butikken er like langt andre veien.

 • Utsikten på Ramflåget er vakker.  For de som ønsker å gå seg en tur er det en fin tur å gå til Ramflåget. Belønningen er å få se fjorden bukte seg innover tre fjordarmer. Det er en majestetisk utsikt der oppe fra.