SOMMERSYMPOSIUMEt retreat til rekreasjon og utfoldelse i kreativitetens navn

Vinterbarn av Yvonne Rosten

Har du lyst på en annerledes ferie? Der det eneste du gjør er å utfolde deg kreativt og få bedre kontakt med din indre kreative kjerne?

 

Vi setter i gang Fra 9-15 August. 2021

Vi begynner kl 10.00 på morgenen, med info og inspirasjon. Vi avslutter når dere er modne for det 15. August.

Denne uken skal jobbe med akrylmalingens hemmeligheter, både figurativt og nonfigurativt. Vi skal jobbe med strukturer, flater og gå i dybden på prosessene.

Vi kommer også til å jobbe med energiflyt i vår kropp og gjøre lette strekkøvelser og meditere for å komme skikkelig på plass i kroppen:))

Det er også mulig å få behandling på kveldstid om du plages med noe.

Har du noe du alltid har lyst til å male er dette tiden for å hente det fram og ta det med deg. Da vil du få veiledning på akkurat dette.

Pris 16oo pr dag inkl materialer. 1200 pr dag ekslusive materialer.

Du kan ringe på mobiltelefon 97176824 om det er noe du lurer på:)
Eller sende mail på Mileperlen@gmail.com.

Bindende påmelding på mileperlen@gmail.com

Vi tar utgangspunkt i deg og der du er og finner veien videre ut fra det:)) Derfor vil kurset være veldig individuellt og tilpasset til den enkeltes behov.

 

Påmelding på mileperlen@gmail.com eller på tlf 976176824.

jeg tar i mot 8 deltakere denne gangen

Undervisningen er fra 09.00 - 13.00 og fra 14-18.00. dere har dessuten mulighet til å jobbe så lenge dere vil om kveldene så lenge dere ikke forstyrrer andre

 

Se også på disse lenkene for mer info om andre kurstilbud

 

http://www.mileperlen.com/30549653 og http://www.mileperlen.com/44961467

  

Trenger du overnatting kan du sove her. Jeg har sengeplass til 18.

Det er en stor fordel å sove her i og med at du kan jobbe mange flere kvelds og nattetimer:) Det vil gi deg større utbytte av kurset når du overnatter:)
Overnattingen koster 700,- døgn m/ frokost i dobbeltrom. 

 • Elev arbeid under arbeid

  Noen vil lære å lage himlinger og landskap men dybde og perspektiv.

 • Yvonne Rostens maleri under arbeid

  Jeg jobber ofte drømmesymbolsk, så selv om jeg har figurative elementer så går de ofte ut i en forbindelse med det spirituelle og alt som eri en utvidet tilstand av seg selv.

 • Elev arbeid under arbeid

  Andre vil jobbe med dyr og pels og få glans i øyne og liv i dyr.

 • Jeg jobber som sagt symbolsk, men også non figurativt og figurativt alt etter hvilke prosesser jeg er oppi selv:) Hva du velger er opp til deg eller kanskje ja takk begge deler?? Det er det mulighet for.

 • Om du vil jobbe med mange små studier er det også mulig. En av mine kulturskoleelever har malt dette:))

 • Hemnesberget. Med sin vakre natur.  Området der Mileperlen ligger appelerer også til å ta seg en gang eller sykkeltur for de som måtte ønske dette.

 • Nord Norge med sine lyse sommernetter.  Mileperlen ligger i et naturskjønt område og bare et steinkast fra moloen på Hemnesberget samtidig som butikken er like langt andre veien.

 • Utsikten på Ramflåget er vakker.  For de som ønsker å gå seg en tur er det en fin tur å gå til Ramflåget. Belønningen er å få se fjorden bukte seg innover tre fjordarmer. Det er en majestetisk utsikt der oppe fra.