28-20 MAI 2021

Tegnet av Pia Langvann
Kulturskoleelev

Er du en av dem som har lyst til å tegne men ikke helt får det til??

I Mai 2021 har du muligheten

Forskjellen mellom en ok tegning og en fantastisk tegning ligger i kontrastene, hvor villig du er til å tegne de dypeste mørke og det lyseste lys. Hvordan du jobber med teksturer, hår, hvordan du får glans i øynene og hvor villig du er til å legge tid i tegningene. For tid det tar det.

Om du har lyst til å bruke en helg av ditt liv til tegning og fordype deg så skal jeg lære deg hvordan du kan få dette til. Du vil lære hvordan du bruker blyanten, hva som er forskjellene på dem og hvilke som er lurt å bruke til hva. 

Vi skal jobbe med portrett i utgangspunktet men om det er noe annet du jobber med som du vil ha hjelp til er dette også mulig å ta med. 

Tegne veileder er Yvonne Rosten har mange års erfaring i veiledning og undervisning av barn, ungdom og voksne innen visuelle kunstfag. Hun jobber 50% på Rana Kulturskole og har det undervisning for mennesker mellom 11 og helt til fantastiske 85 . Utover det jobber hun som utøvende kunstner og Hotellvert:)
 
  
Jeg anbefaler dere å overnatte da det pleier å være enormt givende å bare få være i egen prosess sammen med kjekke mennesker - uten å måtte gjøre dagligdagse ting mellom slagene. Dere kommer inn i en egen boble der tiden flyr og dagene er omme før dere vet ordet av det.
 
Bestill overnatting samtidig som dere melder dere på om dere trenger det. Overnatting koster 700,- pr natt på dobbeltrom m/god frokost, 1200 for enkeltrom m/frokost. Det kan også bestilles uten frokost og da er det 100 kr billigere pr natt.
 
Fredag er det undervisning fra 16.00- 20.00.
Lør og Søn undervisning fra 09 - 17.00 
Pris for helgen 2800,- 
Depositum på 1000,- betales inn en uke før kurset på kontonr; 4509 26 57616. Resterende betales ved kursstart.
 
Bindende påmelding på mail: mileperlen@gmail.com
 
 
PS: Det er ingenting i veien for at dere kan jobbe selvstendig utover kvelden om dere velger å bo her:))
 
Neste trinn vil bli å jobbe med kull, pastell og akvarell blyanter men det blir det egne kurs til. Nedenfor ser du et eksempel på hva som kan gjøres.

Tegnet av Amalie Larsen med akvarellblyanter og akvarellmaling
og pastellkritt. Kulturskoleelev