Dina 12 år jobber med kull og tegner katten sin:)))) Min elev på Rana kulturskole

Har du et ønske om å tegne myke barne kinn, mennesker, dyr, store dramatiske bilder, abstrakte eller figurative. Da er dette kurset noe for deg.

26-28 Februar 2021:))

 

Å jobbe med kull er grisete, umiddelbart og faaaaaaaaaaaaaantastisk.

Har du ikke jobbet med det før så lover jeg deg at du kommer til å elske det. På bildet du ser her en av mine yngre elever og en av mine eldre elever på Rana Kulturskole. Ingen av disse har erfaring med kull før de begynte på skolen. Så om du tror du aaaaaaaaaaaaldri klarer det så vil jeg bare si, jooooooooooooooooooo det gjør du, og jeg hjelper deg.  

Forskjellen mellom en ok tegning og en fantastisk tegning ligger i kontrastene. Det ligger i din vilje og evne til å tegne de dypeste mørke og det lyseste lys.  Det handler om hvordan du jobber med teksturer, hår, hvordan du får glans i øynene og hvor villig du er til å legge tid i tegningene. For tid det tar det. Lenger tid enn du tror.

Om du har lyst til å bruke en helg av ditt liv til tegning og fordype deg så skal jeg lære deg hvordan du kan få dette til.

Du vil lære hvordan du bruker kullstiftene, knettgummien og hvordan du legger lag på lag og oppnår sarte eller dramatiske virkninger. Vi kommer til å jobbe med to typer kull som utfyller hverandre så du får lære hva som er forskjellene på dem og hvilke som er lurt å bruke til hva. 

Vi skal jobbe med portrett i utgangspunktet men om det er noe annet du jobber med så er det fullt mulig å få veiledning på det. 

Tegne veileder er Yvonne Rosten har mange års erfaring i veiledning og undervisning av barn, ungdom og voksne innen visuelle kunstfag.
Hun jobber 50% på Rana Kulturskole og har det undervisning for mennesker mellom 11 og helt til 73 . Utover det jobber hun som utøvende kunstner og Hotellvert:)
 
  
Jeg anbefaler dere å overnatte da det pleier å være enormt givende å bare få være i egen prosess sammen med kjekke mennesker - uten å måtte gjøre dagligdagse ting mellom slagene. Dere kommer inn i en egen boble der tiden flyr og dagene er omme før dere vet ordet av det.
 
Bestill overnatting samtidig som dere melder dere på om dere trenger det. Overnatting koster 700,- pr natt på dobbeltrom m/god frokost, 1200 for enkeltrom m/frokost. Det kan også bestilles uten frokost og da er det 100 kr billigere pr natt.
 
Fredag er det undervisning fra 17.00- 20.00.
Lør og Søn undervisning fra 09 - 17.00 
Pris for kurs helgen er 2800,- 
Materialer kr 300,-
 
Depositum på 1000,- betales inn ved påmelding på kontonr; 4509 26 57616. Resterende betales ved kursstart.
 
Bindende påmelding på mail: mileperlen@gmail.com
 
 
PS: Det er ingenting i veien for at dere kan jobbe selvstendig utover kvelden om dere velger å bo her:))