• Yvonne

  Yvonne er litt tullete og rar, men det er jo ikke så rart for hun er kunstner. Først og fremst maler, men jobber også med skulptur og installasjoner.

  Hun jobber med kunst to dager i uken med undervisning og tar også utsmykningsoppdrag og jobber med egne prosjekter de andre dagene i uken.

  Hun jobber for bedrifter som ønsker å utvikle sine miljøer, og lager inspirerende miljøer for dem å jobbe i.

  Yvonne er opptatt av å fostre hele personen . Personen som har kontakt med sin intuisjon, egen vilje, motivasjon, deres evne til å handle, deres evne til å skape , deres evne til å komunisere og deres evne til å ta ansvar for alle sine egenskaper.

  Latteren er aldri langt unna denne damen.

 • Magnar

  Magnar Vedal er en varm, hendig og kreativ person som kan hjelpe med det meste han kommer over .

  Magnar har jobbet ved jernverket med alle mulige jobber knyttet til valseverk og stålmølle. Han har laget hus, liker å finne gode løsninger og elsker å jobbe med detaljer. Han liker å jobbe med tre, alt fra skulptur til husbygging og billedrammer. Magnar har også mye erfaring med støping og er en mester i betongarbeid.

  Han er en varm og fredelig mann som er lett å like og har en uttalt sans for humor.

  Alt dette kommer godt med når han bor med en kvinne som får alle slags ideer og trenger ham til å sparre med og ofte han til å utføre det:).

  Han kan bygge omentrent alt - om han finner brillene sine :))

INTRODUKSJON:)

Vi er to personer Magnar Vedal og Yvonne Rosten, som bygger og driver Mileperlen og sørger for at huset hele tiden er i utvikling, og blir fullere og fullere av kunst. 

Vi har 3, 4 beinte personligheter her. MILO, han er en svart mons og våre to Welch Corgi Pembroke tisper, kalt HERA og ASISSI. De er alle veldig kosete og er glade for å varme fanget ditt hvis du trenger selskap.

Her på Mileperlen er det mennesket, dets kreative evner og kontakt med seg selv og sitt potensial som er de sentrale temaene. 

Som Yvonne sier: "Verden er et trasig sted hvis alle undertrykker det som er unikt med dem. Verden er best tjent med at vi alle blomstrer på vår egen måte, gjør det vi elsker, bidrar med våre inspirasjoner og ferdigheter til hele verden.

-Så... være en bevisst skaper av ditt univers i stedet for et ubevisst offer for dine egne omstendigheter, vær deg selv til det fulle:) Vi elsker eksentriske og autentiske mennesker...