Endelig er Per Henrik Gullfoss på vei nordover.

 

Vi inviterer deg i den forbindelse til å oppdage og utforske din sjels intensjon sammen med oss på workshopen "Fra bly til gull" .16. mars–18. mars 2018. 

 

Workshoppen vil arrangeres på Mileperlen gallerihotell, som er et levende eksempel på akkurat denne prosessen:))Vil du være med på en magisk reise, hvor vi har som intensjon å forandre livets bly til sjelens gull? Der du får mulighet til å bli bevisst mer av deg selv? Der rustne rustninger og giftige blyplater, som en gang var beskyttende vil risikere demontering, slik at din bokstavelig talt lysende essens stråler ut. 

Utgangspunktet for reisen er ditt personlige horoskop og de 10 delene av din personlighet som vises gjennom planetene i ditt horoskop. Vi starter med Solen og slutter med Pluto.
Denne prosessen tar sikte på å gi deg dyp kontakt og tilgang på din egen kraft både som individ, som en del av samfunnet og som en sjel.


Ps før kurset må det i god tid leveres inn informasjon om deg: Sted for fødsel, dato og så nøyaktig klokkeslett som mulig,
Send til : gullfoss@hadeland-energi.net 

Boken: Du er født til å elske, vil brukes som grunnlag for selvstudiet under reisen. Et eksemplar av denne boken vil være inkludert i kurset. (forfatter er Per Henrik Gullfoss)

Dette er en ti stegs prosess for å lære å leve i kraft, sannhet og bevegelse mot en utvidet bevissthet og kjærlighetsopplevelse.. Prosessen tar utgangspunkt i hvordan energi og bevissthet er organisert i hvert solsystem. Vi kan kalle det en reise fra Solen og vår "jegbevissthet", mot noe vi kan beskrive som universell eller kosmisk bevissthet.

Reisekartet for denne ferden gjennom solsystemet er ditt personlige fødselshoroskop. Redskaper vi for øvrig tar i bruk vil være tarotkort, fantasireiser, indre veiledning og alt som måtte dukke opp underveis. Gled deg, dette er en som kan sine saker.

Kurset vil vare 3 timer på fredag 18.00-21.00
Lørdag: 10-13.30 så en halvtime pause før vi begynner igjen 14.00-18.00. 
Søndag: 10.00-13.30, pause, fortsetter 14.00-16.00

Pris 2600,- for hele helgen inkl boken. 
Det anbefales å ta med mat og gode lune klær samt gode innesko, liggeunderlag, pledd evt puter for å gjøre det komfortabelt i div prosesser. 

Det er mulighet til å overnatte på Mileperlen. Du kan reserver rom på mileperlen@gmail.com. Det er også mulighet for å bruke eget kjøkken for de av dere som vil bo å lage sin egen mat, det er også mulig å ha spleiselag og lage middag sammen:))

Bindende påmelding til kurset og depositum på 1000,- senest en uke før kurset. Vippses til 97176824 ved påmelding. Merk med navn og hva det gjelder. Send påmelding til mileperlen@gmail.com. Den vil være gyldig så snart du ha r betalt inn depositum.

Les mer om Per Henrik Gullfoss her: 

http://www.astrologiskolen.no/om-per-henrik-gullfoss/