• Behandlingsrommet "Mellomrommet"

  "Rommet mellom rom", rommet der det alltid er rolig uansett hva som skjer ellers i huset. Vi trenger alle å være i ro for å regenerere. Det er dette rommet laget for.

 • Yvonne Rosten

  Er utdannet som terapaut på Norsk Esoterisk skole i fbm healing, kanalisering. Utdannet i Reiki, har gått masse kurs hos diverse lærere og har hele tiden jobbet med selvutvikling siden hun var 24.
  Hun har jobbet med massasje og menneskers energisystem i over 25 år. Hun er også utdannet innen forskingen NLP og NMP på Scandinavian School of Human Communication.

 • Massasje/healing

  Massasjeformen som tilbys her er en kombinasjon av massasje, strekking av muskler, triggerpunkt-stimulering, langsomme bevegelser, bindevevsmassasje og healing. Det vil være forskjellig fra gang til gang alt etter hva du trenger.

  Terapautens viktigste oppgave er å løse opp spenninger, åpne opp for flyt i systemet og hente deg tilbake til kroppen din. Gjennom mange erfaringer som kan oppleves som negative har mennesker en tendens til å "flytte ut av" sin kropp for å slippe å kjenne på det som smerter fysisk og psykisk. Dette skjer ubevisst. For å ha det bra og ta hensiktsmessige valg for oss selv og andre trenger vi derimot å være tilstedeværende, i kontakt med oss selv. Jeg pleier å si at jeg lager plass i dere og henter dere tilbake til kroppen, om enn så merkelig det kan høres ut.

  Massasjeterapi fører til økt lymfesirkulasjon, senket blodtrykk, større ro i kropp og sinn, bedre kontakt med muskulatur og forbedret koordinasjon og tankevirksomhet.

  Du vil oppleve din kropp som lettere, din mentale helse forbedret og kjenne at det blir lettere å gjennomføre det du vil i ditt liv når hele systemet ditt er i flyt.


  Tid: ca 1-1,5 t.

  Pris 1000;-

 • Bevegelser

  Med langsomme trykk innover og enda langsommere bevegelser utover stimuleres det parasympatiske nervesystemet som setter i gang kroppens eget helberedelsessystem. Dette foregår rolig og behagelig og det kan oppleves som om du svever på benken når du får denne behandlingen. Dette oppleves som rolig, avslappende og regenererende og fungerer som en nøkkel som åpner opp for kroppens egen evne til selvhelberedelse.

  Tid: 30 min.

  Pris 500,-


 

 

Du kan bestille time på mileperlen@gmail.com, ringe 97176824 eller kontakte meg på

https://www.facebook.com/Mileperlen