TEGNE OG MALEKURS FOR BARN 11-16 ÅR

HAR DU ET BARN/ UNGDOM SOM VIL UTFOLDE SEG I SOMMER??? Og som vil ha et løft i sin kreative utfoldelse??

I Juli 23-25 juli 2021 er det mulig å utfolde seg innen tegning og maleri i hele 3 dager på vakre Hemnesberget. 

Mye vil handle om å blande og blende farger i hverandre så du får fine overganger og de fargene du trenger til ditt motiv. Du vil male vått i vått og  legge lag på lag med farger og nyanser og bygge opp bildet  på den måten. Du vil også få mulighet til å lære hvordan du modellerer og skaper en illusjon av et tredimensjonalt motiv.

Du lærer hvordan du bruker kontraster og hvordan du bruker dine penselstrøk bevisst. - Alt etter hvilket mål du har satt for deg selv vil vi jobbe bit for bit med å få ditt bilde i mål.

Om du vil jobbe non figurativt og bare leke med form og farger er det også mulig.

Du kan være helt nybegynner eller ha tegnet og malt en stund. Du blir undervist ut fra kunnskapen og erfaringene du har hele tiden og vil uansett ha nytte av kurset:)

Har du en ide, ta den med deg og kom så hjelper jeg deg med å skaffe deg den kunnskap og erfaring du trenger for å kunne gjennomføre ideen din. 

Vi jobber fra fredag kl 10.00- 17.00 og om været er godt denne uka tar vi med oss malesakene ut og kombinerer maling med bading og grilling til utover kvelden. Vi avslutter på søndagen kl 17 med en liten gjennomgang av det som er skapt.

Maleveileder Yvonne Rosten har mange års erfaring i veiledning og undervisning av barn, ungdom, voksne og eldre og jobber til vanlig på Rana kulturskole og har etterhvert mange prisvinnende talenter på samvittigheten. 

Kurset, inkl materiell og koster 4200,- uten overnatting. Middag kjøpes på Best eller Havfruen kafe. 

 

Er du usikker på hva du trenger? Ring å snakk med meg. Får du ikke tak i meg så skriv mld så svarer jeg så fort jeg kan. Tlfnr er 97176824.

PS: Jeg anbefaler dere å overnatte da det er veldig nyttig  å få være i egen prosess i så lang tid som mulig og jobbe utover kveldene. 

Du trenger: Maleklær, turklær, badetøy, badehåndduk, klesskifte, brødmat med pålegg(kan kjøpes her på butikken) Vi har et fullt utstyrt kjøkken tilgjengelig for dere så dere kan ordne dere selv og lage mat. 

  
Depositum på 2000,- innbetales ved kursreservasjon på Kontonr; 4509 26 57616. Merk med navn og kurs. Resterende betales ved kursstart på samme konto eller vippses på 97176824. 
 
Bindende påmelding på mileperlen@gmail.com 
  • Denne tøtta kom med en arti ide og her ser du resultatet av den:)) Fantastisk:))

  • Male eller tegne dyr?? ikkeno problem:))

  • Er dere flere som vil jobbe sammen?? Går også helt fint å veklsle mellom å jobbe alene og sammen om ting:))