HUSET MED DET RARE I

 

Da jeg, Yvonne Rosten, kjøpte huset så var det for å kunne utfolde meg kunstnerisk og samtidig ta vare å mine barn, uten å ha barnevakter, uten å forlate huset for å jobbe med kunsten.  Det var også for å kunne jobbe uten begrensinger og ha egne lokaler jeg kunne gjøre hva jeg ville med.

Nå har jeg både studio oppe for maleri og atelier og treverksted nede for skulptur sammen med Magnar. Vi har også Galleri M nede i hotellet der vi viser egen kunst men også andres under festivaler. 

I tillegg, for å ha plass til kursdeltakere, bygger vi et lite hotell. Hvem hadde trodd det når jeg satte i gang hele prosjektet for noen år siden. 

De fleste trodde sikkert jeg var gal som kjøpte et slik hus som alenemor med 3 barn, men langsomt men sikkert fremsto huset i en annen drakt og folk har takket meg for det jeg har gjort med huset. Nå står huset ikke lenger der som et digert grått spøkelseshus med punkterte vinduer, vann dryppende gjennom taket, innseget mur og mørkt i vinduene. Et hus ingen ville ha.

Nå er huset en gave til alle som velger å benytte seg av det og dets tilbud. Jeg har laget hele huset til et kunstprosjekt og målet er at det er malerier og skulpturer overalt slik at hele huset fremstår som et kunstverk. Vi kommer nermere og nermere målet.

Velkommen til huset med det rare i....