"Kjærlighet i lufta" heter denne skulpturen som er designet av barna i Selforsbarnehage.

Denne skulpturen er hovedskulpturen til årets prosjekt som handlet om kjærlighet. Se på Ranabladlinken så får du høre hva barna selv sier : http://www.ranablad.no/video/article6720758.ece

På denne skulpturen har barna laget alle delene selv. Barna   har først laget hjertene øyet og munnen i diverse materialer som de kunne modeller og forme i, deretter fikk jeg oppgaven med å finne hensiktsmessige materialer som understreket og løftet frem barnas intensjon og tanker.

Valget falt på de materialene du ser. De er valgt for at jeg ville at de skulle se like søte og gode ut som kjærlighet og med en stor saftig kyssemunn er vel skulpturens hensikt umulig å misforstå for noen. Dette er puuuuuuuuuur kjærlighet. Samtidig er den montert på sterke stålrør som er med på å gi den den styrken den trenger for å tåle små barn som henger i den og bruker den som en interaktiv skulptur. 

Skulle ikke forbause meg om dette stedet blir valfartet av kjærlighetssyke mennesker som vil fri og gi sin elskede et kyss midt mellom leppene på skulpturen. 

Montering på gang;)

Montering på gang;)

Del denne siden