Mois, har malt seg i fjeset. 90x90cm. Malt etter foto tatt av Gabriel Horseng

Mois, har malt seg i fjeset. 90x90cm. Malt etter foto tatt av Gabriel Horseng

Har du lyst på en annerledes ferie? -Der det eneste du gjør er å utfolde deg kreativt og få bedre kontakt med din indre kreative kjerne?

SOMMERSYMPOSIUM - Et retreat til rekreasjon og utfoldelse i kreativitetens navn 

Vi setter i gang Fra 10-14 Juli 2023

Vi begynner kl 09.00 på morgenen, med info og inspirasjon. Vi avslutter kl 16.00 14 Juli.

Denne uken skal jobbe med akrylmalingens hemmeligheter, både figurativt og nonfigurativt. Vi skal jobbe med strukturer, flater og gå i dybden av prosessene.

Har du noe du alltid har lyst til å male er dette tiden for å hente det fram og ta det med deg. Da vil du få veiledning på akkurat dette.

Pris 16oo pr dag inkl materialer. 1200 pr dag ekslusive materialer.

Du kan ringe på mobiltelefon 97176824 om det er noe du lurer på:)
Eller sende mail på Mileperlen@gmail.com.

Vi tar utgangspunkt i deg og der du er og finner din vei videre ut fra det:)) Kurset er individuellt og tilpasset til den enkeltes behov.

Bindende påmelding på mileperlen@gmail.com eller på tlf 976176824. Kurspåmeldingen er ikke gyldig før du har betalt 1000 i depositum. Vipps til 97176824

jeg tar i mot 8 deltakere på denne male retreaten

Undervisningen er fra 09.00 - 12.00 og fra 14-18.00. Dere har også mulighet til å jobbe så lenge dere vil om kveldene.

Det er en stor fordel å overnatte her i og med at du kan jobbe mange flere kvelds og nattetimer:) Det vil gi deg større utbytte av kurset når du kan være så mye i bobla som mulig. 

Er det varmt ute kan vi male på balkongene eller dra å bade og ta oss en vandring i nærområdet, ta med oss maten ut og kose oss i de to timene med pause. 

Vi kommer også til å jobbe med energiflyt i vår kropp og gjøre lette strekkøvelser og meditere for å komme skikkelig på plass i kroppen:)) Det er også mulig å få behandling (massasje) på kveldstid om du plages med noe:))) 

Maleri av Yvonne Rosten.

Yvonne jobber som sagt symbolsk, men også non figurativt og figurativt alt etter hvilke prosesser hun er oppi selv:) Hva du velger er opp til deg eller kanskje ja takk begge deler?? Det er det mulighet for.

male intuitivt og fritt? Alt er mulig

På et kurs over 7 dager er det lurt å ha flere arbeider gående så du får utfordret deg selv på forskjellig vis. Derfor anbefaler jeg altid å jobbe med flere bilder. I hverfall 2 stk. På den måten kan du veksle mellom det ene og det andre når du blir lei.

Vil du ha med deg en av dine ungdommer på kurs er det fullt mulig.

Hva de vil med kurset er også opp til dem. Vet de ikke det på forhånd finner vi ut av det når vi møtes og planlegger uka sammen og finnner ut hva den enkelte ønsker å få til i løpet av uka.

Maleveileder Yvonne Rosten har jobbet med mennesker hele sin karriære, hun er opprinnelig førskolelærer men jobber i Rana Kulturskole som visuell kunst lærer med ungdommer og voksne. På Kulturskolen tar hun med seg elevene ut på utsmykkingsoppdrag så de får erfare hva det vil si å være kunstner og jobbe med utsmykking. 

Paralellt med jobb i kulturskolen har hun jobbet for seg selv som kunstner, kursholder i visuelle kunstfag for pedagoger og for private voksne elever. Hun har i 16 år jobbet med huset som kunstobjekt og  totalrennovert og utsmykket Mileperlen Gallerihotell sammen med sin mann Magnar Vedal. 

Elev arbeid under arbeid

Noen vil lære å lage himlinger og landskap med dybde og perspektiv.

Yvonne Rosten elsker å jobbe med rom.

Å få rommene til å fungere både i huset men også ha kommunisere med uterommet er viktig for Yvonne. Hun jobber ofte drømmesymbolsk, så selv om jeg har figurative elementer er de ofte også i forbindelse med det spirituelle og alt som er - i en utvidet tilstand av seg selv.

Elevarbeid under arbeid

Å lære å male pels, hud, stoffelighet i klær, hatter osv er også mulig å lære.
Du setter dine mål. Min jobb er å sørge for at du når dem.

Vakre Mois, har malt seg i fjeset, akrylmaleri av Yvonne Rosten

Vakre Mois, har malt seg i fjeset, akrylmaleri av Yvonne Rosten

Hemnesberget. Med sin vakre natur.Området der Mileperlen ligger appelerer også til å ta seg en gang eller sykkeltur for de som måtte ønske dette.

Nord Norge med sine lyse sommernetter.Mileperlen ligger i et naturskjønt område og bare et steinkast fra moloen på Hemnesberget samtidig som butikken er like langt andre veien.

Utsikten på Ramflåget er vakker.For de som ønsker å gå seg en tur er det en fin tur å gå til Ramflåget. Belønningen er å få se fjorden bukte seg innover tre fjordarmer. Det er en majestetisk utsikt der oppe fra.

Del denne siden