FIGURATIVT MALEKURS 26 - 28 April 2024

På dette kurset lærer du om hvordan du modellerer og skaper en illusjon av et tredimensjonalt motiv. Mye vil handle om å blande og blende farger i hverandre så du får fine overganger og de fargene du trenger til ditt motiv. Du vil male tørt i tørt og vått i vått og legge lag på lag med farger, nyanser og bygge opp bildet på den måten.

Du lærer hvordan du bruker kontraster og hvordan du bruker dine penselstrøk bevisst i tråd med hvilken effekt du ønsker.

- Alt etter hvilket mål du har satt for deg selv vil vi jobbe bit for bit med å få ditt bilde i mål. Du kan være helt nybegynner eller garvet i gamet, du blir undervist ut fra dine forutsetninger hele tiden og vil uansett ha nytte av dette kurset:)

Har du en ide? Ta den med deg så hjelper jeg deg med å skappe den kunnskapen og erfaringen du trenger til å kunne gjennomføre ideen din.


Vi starter kl 18 -21 på fredag

Lørdag og Søndag fra 10-17.00

Pris for hele helgen 2800,-Trenger du maleutstyr koster dette 600,- i tillegg

Bindende påmelding på :mileperlen@gmail.com eller 97176824

Påmelding gjelder når dep på 1000 er innbetalt på konto 4516 36 17432 eller vippset til 97176824. Husk å skriv på hva det gjelder og hvem det gjelder.

Velkommen skal du være:))


PS: Noen kommer kjapt inn i det å blende og blande farger mens andre trenger mere tid. Det tar den tiden det tar. For meg er det viktigste at dere komme hjem med nye redskaper som dere kan bruke og at dere har forstått prosessen. Noen kursdeltakere kommer også tilbake flere helger eller kjøper ekstradager, uken etter kurs, for å kunne ferdigstille med veiledning og hjelp om de trenger det. 

Om du velger et prortett får du all den hjelpen du trenger. her har jeg feks malt et øye så er det opp til Torunn å male det andre:)

Om du velger et prortett får du all den hjelpen du trenger. her har jeg feks malt et øye så er det opp til Torunn å male det andre:)

Del denne siden